Image Alt

COMPANIA

Collect House - Companie de recuperare a datoriilor si consultanta.

Compania CollectHouse: un partener de încredere cu experienţă vastă în domeniu. CollectHouse a fost fondată în 2012 şi este într-o continuă creştere de atunci. În mai puţin de doi ani de la constituire, compania a devenit prestator de top de servicii de management al creanţelor în Republica Moldova şi, în prezent, are o rată de succes de aproximativ 46%. Compania gestionează în prezent un vast portofoliu de clienţi în diferite domenii, inclusiv: telecomunicaţii (peste 90% din industrie), comerț, sociale, asigurări, leasing, construcții etc.

a

Calitatea

Suntem experţi în ceea ce facem, iar scopul nostru este să asigurăm standarde de înaltă calitate. Fiind o companie cu o experiență avansat  în domeniu  de colectarea datoriilor și consultață juridică, ne dedicăm unor valori clar definite, pe care puteţi conta.
Principiile de bază  după care se ghidează Compania CollectHouse sunt consecvenţa şi înţelegerea. Consecvenţă, deoarece îndeplinim sarcinile noastre cu succes, cu hotărâre şi încredere. Înţelegere, deoarece răspundem la fiecare situaţie cu flexibilitate şi deschidere, pentru a găsi soluţia optimă pentru toţi partenerii. Ne obligăm faţă de clienţii noştri ca prestator de servicii şi partener, în timp ce persoanele cu datorii sunt considerate a fi clienţii clienţilor noştri. Preocuparea noastră este să găsim soluţii de cooperare pentru toate părţile implicate.

Cheile către succes sunt următoarele:

Dezvoltăm soluţii individuale pentru fiecare client.
Ne bazăm pe un personal instruit şi aducem tot ce e mai bun în echipele noastre, concentrându-ne asupra unui dialog amiabil cu toate părţile implicate.
Ne respectăm clienţii şi căutăm să găsim o soluţie care să se potrivească fiecărei situaţii în parte.