Serviciile noastre.

1Colectarea debitelor în etapa amiabilă, telefonic sau prin notificări scrise.

2Colectarea debitelor în instanţă (executarea silită).

3Monitorizarea debitorilor.

Managementul creanțelor

Ca expert în managementul creanţelor, ne deosebim de concurenți printr-o abordare amiabilă a debitorilor care temporar sunt în incapacitate de plată. Compania CollectHouse, ştiind că debitele neîncasate pot duce la probleme ale fluxului de numerar în orice companie. În acelaşi timp, volumul de muncă implicat în procesarea facturilor neachitate fiind unul  considerabil.
Indiferent de dimensiunea companiei dumneavoastră, CollectHouse vă oferă soluţii personalizate de management al creanţelor. Bazându-vă pe experienţa noastră, vă puteţi concentra asupra afacerii dumneavoastră de bază.

Managementul creanţelor de la Collect House– experienţa pe care vă puteţi baza.

Suntem una dintre companiile de top în domeniul managementului creanţelor din Republica Moldova şi suntem specializaţi pe numeroase domenii, cum ar fi  utilităţi, bănci, asigurări, telecomunicaţii, pentru a da doar câteva exemple.
Oricare ar fi domeniul dumneavoastră de interes, contactaţi-ne şi vă vom oferi cea mai potrivită soluţie.

Colectarea debitelor cu consecvenţă şi înţelegere.

Principii de activitate.

Clienți. Satisfacția clienților noștri este scopul suprem al activității noastre și fundamentul  pe care ne construim viitorul.Tindem permanent către excelență în deservirea clienților.
Angajați. Acordăm o atenție deosebită angajaților. Investim în instruire și condiții bune de lucru. Încurajăm un comportament respectuos unul față de altul. Apreciem și promovăm angajațiii doar în baza meritelor și rezultatelor obținute.
Etica profesională. Suntem conformi cu legea și cu exigențele morale în orice aspect al activității noastre. Păstrăm cu strictețe confidențialitatea informației.

Colaborarea cu Compania CollectHouse – avantajele partenerilor.

Obţineţi avantaje competitive: prin managementul creanţelor de la CollectHouse, vă îmbunătăţiţi fluxul de numerar şi vă atingeţi obiectivele mai repede.
Câştigaţi flexibilitate: vă puteţi concentra pe activitatea dumneavoastră principală, având încredere în experienţa angajaţilor noştri calificaţi.
Beneficiaţi de profesionalismul nostru: angajatii CollectHouse în managementul creanţelor utilizează soluţii software eficiente şi specializate.